Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la coliflor en ramells i el bròquil en làmines fines.
  2. Bulliu la pasta en aigua abundant amb sal durant 3 min, escorreu-ho i reserveu-ho.
  3. En una paella amb oli, daureu els alls laminats, incorporeu-hi la coliflor i salteu-ho. Salpebreu-ho.
  4. En la mateixa paella, incorporeu-hi la pasta, la ratlladura de llimona, les làmines de bròquil crues i els alls. Salteu-ho 2 min i assaoneu-ho. Afegiu-hi un fil d'oli i barregeu-ho bé.
  5. Serviu-ho amb una cullerada de ricotta per persona.

Consells:

Podeu elaborar aquesta recepta amb qualsevol verdura de temporada i substituir la ricotta per formatge feta o parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: