Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la salsa de safrà: poseu a reduir fins a la meitat el fumet, amb la nata i el safrà. Passeu-ho pel túrmix i coleu-ho. 
  2. Afegiu-hi el rovell i lligueu-ho, al foc. La salsa ha de quedar cremosa i groguenca. 
  3. Per a la samfaina: talleu totes les verdures a dauets i poseu-les a confitar amb l’all i la fulla de llorer, a foc lent, amb una mica d’oli. Rectifiqueu-ho de sal. 
  4. Per al marisc: feu coure tot el marisc per separat, al vapor, fins que s’obri. Traieu la carn de les closques i reserveu-la. 
  5. Muntatge: bulliu la pasta just abans de servir-la. Després de la cocció, enrotlleu-la al voltant d’un motlle rodó d’acer inoxidable de 5 cm de diàmetre. 
  6. Ompliu el motlle de samfaina i disposeu-hi el marisc calent a l’interior, amb cura. 
  7. Traieu el motlle i salseu el pastís de tallarines amb samfaina amb la salsa de safrà. 
  8. Acabeu-ho posant-hi unes plantes aromàtiques fresques per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto