Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de safrà: poseu a reduir fins a la meitat el fumet, amb la nata i el safrà. Passeu-ho pel túrmix i coleu-ho. 
  2. Afegiu-hi el rovell i lligueu-ho, al foc. La salsa ha de quedar cremosa i groguenca. 
  3. Per a la samfaina: talleu totes les verdures a dauets i poseu-les a confitar amb l’all i la fulla de llorer, a foc lent, amb una mica d’oli. Rectifiqueu-ho de sal. 
  4. Per al marisc: feu coure tot el marisc per separat, al vapor, fins que s’obri. Traieu la carn de les closques i reserveu-la. 
  5. Muntatge: bulliu la pasta just abans de servir-la. Després de la cocció, enrotlleu-la al voltant d’un motlle rodó d’acer inoxidable de 5 cm de diàmetre. 
  6. Ompliu el motlle de samfaina i disposeu-hi el marisc calent a l’interior, amb cura. 
  7. Traieu el motlle i salseu el pastís de tallarines amb samfaina amb la salsa de safrà. 
  8. Acabeu-ho posant-hi unes plantes aromàtiques fresques per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: