Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tàrtar: peleu i piqueu els escamarlans, la ceba tendra, els tomàquets pelats i una mica de fonoll. Barregeu els escamarlans amb la mostassa i una mica de fonoll. Ajunteu el tomàquet amb la ceba, amaniu-los amb oli d’oliva verge i sal.
  2. Feu una salsa barrejant el formatge fresc, la crema de llet, el suc de llimona, una mica de fonoll i el caviar de salmó. Talleu una torrada de baguet, daureu-la al forn amb una mica de mel o xarop d’erable, i afegiu-hi una mica d’aigua per fer-la més líquida. Ha d’agafar un to de caramel. Reserveu-la.
  3. Muntatge: repartiu el tàrtar d’escamarlans en un plat i poseu-hi al costat el tomàquet ben amanit, la salsa i la torrada de baguet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto