Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu la tonyina a rectangles de 6 x 4 x 15 de llarg. Salpebreu-la i afegiu-hi el gingebre ratllat i un xic d’oli. Escampeu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera 20 min.
  2. Marqueu-la en una paella amb oli pels quatre costats, però que quedi crua a l’interior.
  3. Talleu-la a escalopes fines (tataki) i repartiu-les en quatre plats.
  4. En una paella amb un xic d’oli, salteu les escalunyes tallades a la juliana. Quan estiguin toves, afegiu-hi els cherris i els alls aixafats sense pelar. Salteu-ho 2 min i afegiu-hi les herbes, picades petites.
  5. Retireu la paella del foc i afegiu-hi les olives negres.
  6. Per sobre de la tonyina laminada, poseu la mescla de tomàquets, ceba i herbes.
  7. Acabeu-ho amb la pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto