Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la tonyina a rectangles de 6 x 4 x 15 de llarg. Salpebreu-la i afegiu-hi el gingebre ratllat i un xic d’oli. Escampeu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera 20 min.
  2. Marqueu-la en una paella amb oli pels quatre costats, però que quedi crua a l’interior.
  3. Talleu-la a escalopes fines (tataki) i repartiu-les en quatre plats.
  4. En una paella amb un xic d’oli, salteu les escalunyes tallades a la juliana. Quan estiguin toves, afegiu-hi els cherris i els alls aixafats sense pelar. Salteu-ho 2 min i afegiu-hi les herbes, picades petites.
  5. Retireu la paella del foc i afegiu-hi les olives negres.
  6. Per sobre de la tonyina laminada, poseu la mescla de tomàquets, ceba i herbes.
  7. Acabeu-ho amb la pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: