Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu l’arròs 15 min, a foc mitjà, amb aigua abundant. Coleu-lo i refresqueu-lo.
  2. Per a la maionesa: poseu tots els ingredients al vas de la batedora i bateu-ho, sense moure el braç mecànic, fins que agafi consistència. Si no teniu experiència amb el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a dauets molt petits. Esmicoleu bé la tonyina.
  4. Folreu un motlle de plum-cake amb film transparent. Poseu-hi una capa d’arròs, una capa de tonyina, una mica de blat de moro cuit, una mica de carbassó cru i una capa de salsa de tomàquet. Poseu-hi una altra capa d’arròs i ho premseu bé. I torneu a fer el mateix: tonyina, blat de moro, carbassó i salsa de tomàquet. Ho acabeu amb una capa d’arròs, premsant-lo bé.
  5. Poseu el motlle a la nevera 2 h, perquè agafi bé la forma.
  6. Quan desemmotlleu la terrina, l’acabeu amb una capa de maionesa i olives tallades per la meitat.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i afegir-hi els ingredients que més us agradin. Per exemple, podeu posar-hi pèsols i trossets de pastanaga i tomàquet. També us quedarà genial si hi poseu gambetes o cues de llagostí.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto