Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu l’arròs 15 min, a foc mitjà, amb aigua abundant. Coleu-lo i refresqueu-lo.
  2. Per a la maionesa: poseu tots els ingredients al vas de la batedora i bateu-ho, sense moure el braç mecànic, fins que agafi consistència. Si no teniu experiència amb el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a dauets molt petits. Esmicoleu bé la tonyina.
  4. Folreu un motlle de plum-cake amb film transparent. Poseu-hi una capa d’arròs, una capa de tonyina, una mica de blat de moro cuit, una mica de carbassó cru i una capa de salsa de tomàquet. Poseu-hi una altra capa d’arròs i ho premseu bé. I torneu a fer el mateix: tonyina, blat de moro, carbassó i salsa de tomàquet. Ho acabeu amb una capa d’arròs, premsant-lo bé.
  5. Poseu el motlle a la nevera 2 h, perquè agafi bé la forma.
  6. Quan desemmotlleu la terrina, l’acabeu amb una capa de maionesa i olives tallades per la meitat.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i afegir-hi els ingredients que més us agradin. Per exemple, podeu posar-hi pèsols i trossets de pastanaga i tomàquet. També us quedarà genial si hi poseu gambetes o cues de llagostí.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto