Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu l’arròs 15 min, a foc mitjà, amb aigua abundant. Coleu-lo i refresqueu-lo.
  2. Per a la maionesa: poseu tots els ingredients al vas de la batedora i bateu-ho, sense moure el braç mecànic, fins que agafi consistència. Si no teniu experiència amb el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a dauets molt petits. Esmicoleu bé la tonyina.
  4. Folreu un motlle de plum-cake amb film transparent. Poseu-hi una capa d’arròs, una capa de tonyina, una mica de blat de moro cuit, una mica de carbassó cru i una capa de salsa de tomàquet. Poseu-hi una altra capa d’arròs i ho premseu bé. I torneu a fer el mateix: tonyina, blat de moro, carbassó i salsa de tomàquet. Ho acabeu amb una capa d’arròs, premsant-lo bé.
  5. Poseu el motlle a la nevera 2 h, perquè agafi bé la forma.
  6. Quan desemmotlleu la terrina, l’acabeu amb una capa de maionesa i olives tallades per la meitat.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i afegir-hi els ingredients que més us agradin. Per exemple, podeu posar-hi pèsols i trossets de pastanaga i tomàquet. També us quedarà genial si hi poseu gambetes o cues de llagostí.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto