Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el carbassó a dauets i reserveu-lo.
  2. Talleu el xoriço a bocins. Amb l’ajut d’un adult, poseu-lo en una paella gran, a foc lent, perquè deixi anar l’oli. Feu-lo coure 2 min i retireu-lo.
  3. A la mateixa paella, coeu el carbassó tallat, a foc mitjà, uns minuts. Si veieu que queda molt sec, afegiu-hi una mica d’oli.
  4. Bateu els ous i afegiu-hi la nata líquida, el formatge ratllat i un pessic de sal.
  5. Al bol dels ous, barregeu-hi els espaguetis cuits, el carbassó i el xoriço.
  6. Aboqueu la barreja a la paella i deixeu que qualli. És ideal que feu servir una paella que pugui anar al forn, ja que aquesta truita queda molt millor si l’acabeu de quallar al forn. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: