Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola tipus cocota o en una cassola que tingui tapa poseu les verdures tallades i netes, un raig d’oli d’oliva, sal i pebre, arranqueu la cocció al foc i acabeu-ho al forn 15 min.
  2. Trinxeu els pinyons i el porradell i barregeu-ho amb el recuit de drap. Reserveu-ho.
  3. Emplateu les verdures i poseu-hi per sobre el recuit en quenelle i el pernil per sobre. Acabeu-ho amb un raig d’oli d’oliva, i a taula.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: