Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el porro a rodanxes. Per a aquesta recepta, utilitzareu només la part blanca. Poseu-ho en un escorredor i renteu-ho bé sota l'aixeta per eliminar possibles restes de sorra.
  2. En una cocota, poseu la mantega i un raig d'oli d'oliva. Afegiu-hi el porro tallat, una mica de sal i cuineu-ho a foc mitjà uns 5 min.
  3. Incorporeu-hi la patata pelada i tallada a daus i continueu-ho cuinant fins que el porro estigui ben ofegat.
  4. Afegiu-hi la llet evaporada i l'aigua i cuineu-ho durant 20 min. Afegiu-hi una mica de nou moscada.
  5. Quan estigui cuit, tritura-ho amb ajuda d'un robot de cuina fins a obtenir una crema fina. Si veus que t'ha quedat molt espessa, pots afegir una mica més d'aigua. Rectifiqueu-ho de sal si ho creieu necessari.
  6. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto