Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pesto: poseu tots els ingredients en un got i tritureu-ho 2 min: és important que quedin trossets dels ingredients i que no quedi una crema uniforme.
  2. Feu els zoodles de les verdures, amb una màquina de fer espirals o amb un pelador dentat.
  3. Escaldeu-los en aigua bullint i sal, 6-7 min, per separat. Refredeu-los immediatament en aigua i gel.
  4. En una paella, escalfeu suaument el pesto, afegiu-hi els zoodles i salteu-ho, 1 min. Serviu-los immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: