Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana de l'1 al 7 de juliol

CUINA.CAT

28/06/2024

No sabeu què cuinar durant la setmana? No patiu, des de l'equip de CUINA us portem una proposta d'àpats perquè prepareu els millors plats per als vostres menús. Gaudiu de l'estiu de la millor manera. Bon profit!

01 Entrecot de bou amb patates ratte a la sal i mantega d'olives

Entrecot de bou amb patates ratte a la sal i mantega d'olives Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Tomàquets farcits d'amanida d’arròs
  • Segon: Entrecot de bou amb patates ratte a la sal i mantega d'olives
  • Postres: Meló i síndria amb pastís d'ametlla i iogurt de cabra
02 Milfulls de pasta brick amb mores i nabius

Milfulls de pasta brick amb mores i nabius

Dimarts

  • Primer: Sopa de carbassa amb llagostins a la planxa i ou escumat
  • Segon: Fulls de rap amb txangurro
  • Postres: Milfulls de pasta brick amb mores i nabius
03 Sopa dolça de bolets d'estiu

Sopa dolça de bolets d'estiu

Dimecres

  • Primer: Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens
  • Segon: Esturió amb escalivada
  • Postres: Sopa dolça de bolets d'estiu
04 Gall del Penedès amb arròs a banda

Gall del Penedès amb arròs a banda

Dijous

  • Primer: Gall del Penedès amb arròs a banda 
  • Postres: Coco-Choc amb iogurt
05 Gelat de figues casolà

Gelat de figues casolà AJJ Estudi

Divendres

06 Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja

Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja Food Photos / Cristina Rivarola

Dissabte

  • Primer: Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja
  • Segon: Tataki de tonyina amb Bloody Mary tebi
  • Postres: Sorbet ràpid d'albercoc
07 Lluç amb anxoves

Lluç amb anxoves Anna Garcia Frigola

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: