Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un brou amb l’aigua, el sucre, les peles de llimona i de taronja i un brot de romaní o farigola. Quan arrenqui el bull, retireu les peles i el brot i afegiu-hi els bolets. Els bolets escollits no tenen una cocció gaire llarga i s’ha d’estar atent de no coure’ls massa. 
  2. Hidrateu les tres fulles de gelatina en aigua freda, escorreu-les bé i afegiu-les al brou. Deixeu refredar la sopa a la nevera aproximadament 3-4 h abans de servir-la. Aquest punt de gelatina permet treballar amb una densitat alta, sense ser consistent, i un cop a la boca es fon al moment i deixa una sensació molt agradable. 
  3. Muntatge: remeneu bé el brou i poseu-lo en una copa. Acompanyeu-lo amb fruites del bosc, sorbet de gerds i un brot de romaní o farigola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto