Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta: bulliu la pasta seguint les instruccions del paquet, escorreu-la (guardant una part d’aigua per a la salsa) i refredeu-la.
  2. Per a la carbonara: en una cassola, daureu els alls picats amb l’oli d’oliva i la mantega.
  3. Afegiu-hi l’escalunya picada i coeu-la a foc lent. Quan estigui ben cuita, afegiu-hi els bolets i deixeu que es daurin.
  4. Afegiu-hi la salsa de soja, la farigola i el julivert picat i remeneu-ho.
  5. Mescleu l’ou, el pecorino ratllat, sal i pebre negre. Afegiu-hi una mica d’aigua de la cocció de la pasta.
  6. A la cassola on teniu els bolets, afegiu-hi la mescla d’ou i formatge i la pasta, mescleu-ho amb cura i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: