Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per coure l’arròs: poseu a bullir una olla amb aigua, aboqueu-hi l’arròs i coeu-lo 30 min. Coleu-lo i refresqueu-lo.
  2. Renteu bé els tomàquets. Talleu-ne la part superior, la de les fulles, i buideu-los amb molta cura. Conserveu la polpa.
  3. Poseu els ous en una cassola, cobriu-los d’aigua i bulliu-los 10 min, a partir que l’aigua trenqui el bull. Amb molta cura de no cremar-vos, traieu-los de l’aigua, refresqueu-los, peleu-los i talleu-los menuts.
  4. Piqueu les olives.
  5. En un bol, barregeu els ous durs amb la tonyina i els trossets de tomàquet.
  6. Farciu els tomàquets amb la barreja. Renteu bé les fulles d’enciam romana i talleu-les menudes.
  7. Coroneu els tomàquets amb l’enciam tallat.

El consell

  • Si no teniu arròs integral, cap problema, feu-ho amb arròs blanc, però la cocció serà molt més curta, amb 15 min en tindreu prou.
  • Si voleu donar un toc especial als tomàquets, amaniu el farcit amb maionesa. Us quedaran deliciosos!
  • Us agraden les anxoves o les gambetes? Proveu de posar-ne una per sobre de cada tomàquet. La combinació és deliciosa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto