Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 4 al 10 d'agost

01/08/2025

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes per llepar-se'n els dits!

01 Hamburguesa de soja verda i bolets

Hamburguesa de soja verda i bolets

Dilluns

  • Primer: Amanida de llenties, tomàquet, germinats de porro, ceba i pebrot
  • Segon: Hamburguesa de soja verda i bolets
  • Postres: Còctel Pineapple Ginger Fever
02 Pastís Tatin

Pastís Tatin

Dimarts

 

03 Botifarra amb mongetes seques i allioli

Botifarra amb mongetes seques i allioli

Dimecres

  • Primer: Milfulls d'anxova i albergínia
  • Segon: Botifarra amb mongetes seques i allioli
  • Postres: Macedònia de fruites amb granissat de taronja
04 Tomàquet rosa farcit d'empedrat

Tomàquet rosa farcit d'empedrat

Dijous

  • Primer: Tomàquet rosa farcit d'empedrat
  • Segon: Pop amb samfaina, pebrot verd i ou ferrat
  • Postres: Cassoletes de lemon pie

 

05 Pastís de pastanaga

Pastís de pastanaga

Divendres

  • Primer: Macarrons freds amb salsa de maca, anxoves, olives i verdures
  • Postres: Pastís de pastanaga amb crema de coco i salsa de taronja
06 Galetes de civada amb farina d'espelta i nabius vermells

Galetes de civada amb farina d'espelta i nabius vermells

Dissabte

  • Primer: Gaspatxo verd
  • Segon: Bacallà confitat amb arròs verd d'alfàbrega
  • Postres: Galetes de civada amb farina d'espelta i nabius vermells
07 Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

Diumenge

 

  • Primer: Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives
  • Postres: Sorbet ràpid d'albercoc

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: