Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu els nabius vermells amb aigua.
  2. Barregeu l'ou amb el sucre. Incorporeu-hi l'oli.
  3. Afegiu-hi els ingredients secs i remeneu-ho.
  4. Escorreu els nabius vermells i incorporeu-los a la barreja anterior.
  5. Repartiu la massa, en boletes d'uns 20 g, en una safata de forn, ben separades.
  6. Coeu-les 15 min a 180 ºC, fins que estiguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: