Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: poseu la soja en remull 3h.Escorreu-la i poseu-la en una cassola amb aigua freda. Enceneu el foc i, quan comenci a bullir, compteu 35min a foc suau. Als darrers moments de cocció, saleu-ho i, finalment, escorreu-ho.
  2. En una paella, salteu la ceba tallada a la juliana, l’all picat i els xampinyons laminats. Quan siguin cuits, incorporeu-hi la kale picada. Salteu-la 3 min i reserveu-ho.
  3. Amb una picadora o un processador d’aliments, tritureu les pipes i reserveu-les. Tritureu la soja cuita amb la resta d’ingredients fins a formar una pasta (no ha de quedar massa fina).
  4. Formeu les hamburgueses (8 de mida petita o 4 de grosses) i coeu-les al forn, a 180 ºC, 5-10 min, fins que estiguin torradetes.
  5. Per a l’amanida: en un bol, mescleu la col llombarda, els espaguetis de pastanaga, la ruca i els cherries, i amaniu-ho amb oli d’oliva verge extra i sal.
  6. Si disposeu d’una carmanyola amb dos compartiments, en el més gran poseu les hamburgueses i, en l’altre, l’amanida. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: