Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els cogombres i traieu-ne les llavors. Traieu les fibres de la branca d'api amb un pelador de verdures.
  2. Trossegeu la resta d'ingredients sòlids i poseu-los al got de la batedora.
  3. Afegiu-hi els ingredients líquids i bateu-ho uns minuts fins a tenir una barreja homogènia. Coleu-ho o no, segons les preferències de textura.
  4. Quan ho serviu, afegiu-hi un rajolí de iogurt batut i podeu acabar-ho, opcionalment, amb tires de cogombre, trossets de pebrot, flors, herbes fresques, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: