Troba la teva recepta

6 receptes amb algues

Els països asiàtics, americans i nòrdics ja consumien aquests vegetals, però des de fa uns anys les algues s'han introduït a la nostra cuina i ens hem anat acostumant a fer servir productes com nori, kombu o el wakame

CUINA.CAT

13/11/2018
01 Fideuada vegetal, mar i horta

Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton

Fideuada vegetal, mar i horta

En aquesta recepta de la Carme Ruscalleda haureu d'utilitzar les varietats d'enciam de mar i mongeta de mar. Cal tastar-ho per decidir si us agrada el sabor o no, però ja us alertem que les algues tenen un gust potent i cal fer-les servir amb prudència, a la cuina.

Llegiu la recepta completa

02 Tártar de algas con mostaza

Tártar de algas con mostaza Becky Lawton

Tàrtar d'algues amb mostassa

Perquè aquest tàrtar d'algues sigui més agradable al gust, utilitzeu poma verda i ceba morada, a banda d'algues. D'aquesta manera, la base del tàrtar serà més suau. A més, tenim una bona notícia per als al·lèrgics i els vegans: aquesta recepta és apta per a vosaltres, ja que no conté carn, lactosa ni gluten!

Llegiu la recepta completa

03 Crema de porros

Crema de porros

Crema de porros amb esqueixada, germinats i algues

Xavier Franco us proposa una crema suau de porros i algues perquè us animeu a introduir aquests vegetals a les vostres cuines. Segur que tindrà un toc diferent de les cremes que heu tastat! A més, haureu d'afegir bacallà esqueixat per fer d'aquesta recepta un plat complet.

Llegiu la recepta completa

04 Moll de roca amb pa d'algues, escamarlans i una samfaina diferent

Moll de roca amb pa d'algues, escamarlans i una samfaina diferent

Moll de roca amb pa d'algues, escamarlans i una samfaina diferent

És possible innovar a l'hora d'arrebossar, i amb aquest moll de roca amb pa d'algues, escamarlans i samfaina ho podreu comprovar! Per fer el plat haureu d'arrebossar amb una barreja de pa ratllat i alga nori. A més, per fer cuina una samfaina diferent, fregireu les verdures en tempura.

Llegiu la recepta completa

05

Amanida d'algues amb fideus i gambetes vermelles

Tot o res. Aquest plat és pels més atrevits i per als qui els agrada el sabor intens de les algues, ja que la base verda de l'amanida són aquests vegetals i fideus de soja. Res d'enciam normal! Pep Nogué també us proposa que hi afegiu unes gambetes vermelles saltades.

Llegiu la recepta completa

06

Morro de bacallà al pil-pil d'algues

El bacallà al pil-pil és una recepta tradicional basca en què es presenta el bacallà cuit i s'elabora una salsa emulsionant el suc del bacallà i l'oli d'oliva. En la recepta que us presentem, haureu d'afegir les algues a l'hora de fer un brou de bacallà, per extreure tot el sabor i obtenir un pil-pil ben diferent!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto