CUINA.CAT
10/08/2020Fa tanta calor que no sabeu què cuinar? Us oferim unes quantes receptes refrescants, senzilles i saboroses.
Filet de vedella, curri japonès i escuma de coco
Muhammara, pastís de porros i crema vegetal
Papillota de formatge de cabra i figues Becky Lawton
Macarons de préssec
Trufes de gerds i rosa Becky Lawton
Pastís de viatge Thinkstock
Broqueta de gambes de Palamós escalivada amb herbes aromàtiques Becky Lawton
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.