Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el vinagre, la mel, un tros de pela de llimona i la flor de sal en un cassó. Deixeu-ho refredar.
  2. Peleu el cogombre i feu-ne boles amb una cullera parisina. Poseu les boletes de cogombre dins la vinagreta.
  3. Retireu les tiges de les maduixes, talleu-les en quatre trossos i poseu-les al bol. Poseu-hi flor de sal per sobre i deixeu-les reposar 5 min.
  4. Ompliu gots individuals de vidre amb les maduixes i les boles de cogombre. Afegiu-hi la farigola i serviu-ho amb un bol d'olives Capricho Andaluz Cocktail Mediterráneo de Borges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto