Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el vinagre, la mel, un tros de pela de llimona i la flor de sal en un cassó. Deixeu-ho refredar.
  2. Peleu el cogombre i feu-ne boles amb una cullera parisina. Poseu les boletes de cogombre dins la vinagreta.
  3. Retireu les tiges de les maduixes, talleu-les en quatre trossos i poseu-les al bol. Poseu-hi flor de sal per sobre i deixeu-les reposar 5 min.
  4. Ompliu gots individuals de vidre amb les maduixes i les boles de cogombre. Afegiu-hi la farigola i serviu-ho amb un bol d'olives Capricho Andaluz Cocktail Mediterráneo de Borges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: