Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el vinagre, la mel, un tros de pela de llimona i la flor de sal en un cassó. Deixeu-ho refredar.
  2. Peleu el cogombre i feu-ne boles amb una cullera parisina. Poseu les boletes de cogombre dins la vinagreta.
  3. Retireu les tiges de les maduixes, talleu-les en quatre trossos i poseu-les al bol. Poseu-hi flor de sal per sobre i deixeu-les reposar 5 min.
  4. Ompliu gots individuals de vidre amb les maduixes i les boles de cogombre. Afegiu-hi la farigola i serviu-ho amb un bol d'olives Capricho Andaluz Cocktail Mediterráneo de Borges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto