Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i assequeu bé la fruita. En un bol barregeu la farina, el llevat, el sucre, la sal, els ous i la mantega tova fins que la barreja estigui cremosa i ferma.
  2. Esteneu la massa amb una espàtula en un motlle de 20 x 30 cm cobert amb paper de forn. 
  3. Peleu la poma i talleu-la en rodanxes fines, cobriu la massa amb les rodanxes de poma i els fruits vermells.
  4. Enforneu-lo al forn preescalfat a 180 ºC durant uns 30-35 minuts, punxeu-lo amb un escuradents abans de retirar-lo i comproveu que surti sec. 
  5. Deixeu-lo refredar, enpolseu-lo amb sucre de llustre, talleu-lo a quadrets i serviu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: