Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Netegeu i assequeu bé la fruita. En un bol barregeu la farina, el llevat, el sucre, la sal, els ous i la mantega tova fins que la barreja estigui cremosa i ferma.
  2. Esteneu la massa amb una espàtula en un motlle de 20 x 30 cm cobert amb paper de forn. 
  3. Peleu la poma i talleu-la en rodanxes fines, cobriu la massa amb les rodanxes de poma i els fruits vermells.
  4. Enforneu-lo al forn preescalfat a 180 ºC durant uns 30-35 minuts, punxeu-lo amb un escuradents abans de retirar-lo i comproveu que surti sec. 
  5. Deixeu-lo refredar, enpolseu-lo amb sucre de llustre, talleu-lo a quadrets i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 263

TEMPTACIONS MÉS SALUDABLES

  • Idees per a les sobretaules dels més gurmets
  • Tamae Imachi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto