Consells de cuina La Vanguardia

Els gelats són un bon recurs per tenir unes postres sempre a punt, per quan tens una visita imprevista o per un dia que no et ve de gust posar-te a cuinar. A mi m’agrada tenir-ne sempre al congelador per si de cas… no se sap mai!

Aquest gelat de te verd es fa amb un sobre que ja ve preparat (com si fos un flam Royal) al qual només cal afegir llet i un rovell d’ou. Ja fa temps que n’havia sentit a parlar, i aprofitant una visita a Barcelona vaig passar per Tokyo-Ya, una botiga especialitzada en productes japonesos que es troba al carrer Borrell. Allà vaig comprar tres paquets d’aquest preparat i vaig demanar que m'expliquessin les instruccions de preparació, ja que a la caixa les instruccions estan en japonès. La preparació és molt senzilla i el resultat és un gelat molt suau que deixa un regust de te molt agradable. Cada capsa de preparat és per a dues racions.

Preparació

  1. Barregeu la llet, el rovell i el preparat en pols. Bateu-ho amb les varetes elèctriques fins que es munti, gairebé com si fos nata.
  2. Poseu-ho al congelador fins que es congeli. I ja està a punt per menjar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto