Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 29 de novembre al 3 de desembre

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

26/11/2021

Acomiadem novembre i donem la benvinguda al desembre, l'últim mes de l'any, amb aquest menú equilibrat ple de productes de temporada. Peix, llegums, verdures, carn, fruita; hi trobareu de tot! És molt important mirar de seguir una alimentació completa i variada. Bona i gustosa entrada de mes! 

01 Trinxat de cigrons amb peix

Trinxat de cigrons amb peix

Dilluns

  • Primer: Trinxat de cigrons amb peix.
  • Postres: Poma del ciri al forn, canyella i vainilla. 
02 Saltat de mongetes amb patates rostides

Saltat de mongetes amb patates rostides AJJ Estudi

Dimarts

  • Primer: Saltat de mongetes amb patates rostides. 
  • Segon: Vedella estofada amb bolets. 
  • Postres: Peres amb vi blanc i magrana. 
03 Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Nyoquis de moniato saltats amb ceps Carme Melià

Dimecres

  • Primer: Nyoquis de moniato saltats amb ceps. 
  • Segon: Strogonoff vegetarià. 
  • Postres: Crestes farcides de caqui.
04 Faves ofegades amb botifarra negra

Faves ofegades amb botifarra negra

Dijous

  • Primer: Faves ofegades amb botifarra negra.  
  • Segon: Bunyols de bacallà de la mare de Carles Gaig. 
  • Postres: 'Crumble' de llima i pinya.
05 Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Divendres

  • Primer: Crema d'espàrrecs amb ou escalfat. 
  • Segon: Mandonguilles de gambes i botifarra negra. 
  • Postres: Coca dolça de flocs.
06 Amanida de llenties

Amanida de llenties AJJ Estudi

Dissabte

  • Primer: Amanida de llenties. 
  • Segon: Llobarro en coca de tomàquet confitat. 
  • Postres: Canelons de torró de crema farcits de nata.
07 Escudella de mill

Escudella de mill

Diumenge

  • Primer: Escudella de mill. 
  • Segon: Calamars amb crisantems.
  • Postres: Sopa de poma, dàtil i iogurt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto