Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 29 de novembre al 3 de desembre

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

26/11/2021

Acomiadem novembre i donem la benvinguda al desembre, l'últim mes de l'any, amb aquest menú equilibrat ple de productes de temporada. Peix, llegums, verdures, carn, fruita; hi trobareu de tot! És molt important mirar de seguir una alimentació completa i variada. Bona i gustosa entrada de mes! 

01 Trinxat de cigrons

Trinxat de cigrons

Dilluns

  • Primer: Trinxat de cigrons amb peix.
  • Postres: Poma del ciri al forn, canyella i vainilla. 
02 Saltat de mongetes amb patates rostides

Saltat de mongetes amb patates rostides AJJ Estudi

Dimarts

  • Primer: Saltat de mongetes amb patates rostides. 
  • Segon: Vedella estofada amb bolets. 
  • Postres: Peres amb vi blanc i magrana. 
03 Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Dimecres

  • Primer: Nyoquis de moniato saltats amb ceps. 
  • Segon: Strogonoff vegetarià. 
  • Postres: Crestes farcides de caqui.
04 Faves ofegades amb botifarra negra

Faves ofegades amb botifarra negra

Dijous

  • Primer: Faves ofegades amb botifarra negra.  
  • Segon: Bunyols de bacallà de la mare de Carles Gaig. 
  • Postres: 'Crumble' de llima i pinya.
05 Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Divendres

  • Primer: Crema d'espàrrecs amb ou escalfat. 
  • Segon: Mandonguilles de gambes i botifarra negra. 
  • Postres: Coca dolça de flocs.
06 Amanida de llenties i taronja

Amanida de llenties i taronja AJJ Estudi

Dissabte

  • Primer: Amanida de llenties. 
  • Segon: Llobarro en coca de tomàquet confitat. 
  • Postres: Canelons de torró de crema farcits de nata.
07 Escudella de mill

Escudella de mill

Diumenge

  • Primer: Escudella de mill. 
  • Segon: Calamars amb crisantems.
  • Postres: Sopa de poma, dàtil i iogurt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: