Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la poma al forn: traieu el cul de les pomes i poseu-les en una safata al forn. Dins del forat de cada poma poseu-hi un dau de mantega. Empolseu-les amb sucre morè i canyella. Mulleu-les amb una mica de moscatell. Poseu-les al forn a 160 ºC, 30 min.
  2. Per a la crema de vainilla: feu una crema anglesa. Bulliu la nata amb les beines obertes pel mig. Quan bulli, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar durant 5 min. Incorporeu-hi els rovells amb el sucre i coueu-ho al bany maria fins que la crema s’espesseixi. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats. Coleu-ho i refredeu-ho perquè qualli. Un cop sòlid, trenqueu-ho amb un batedor de varetes fins que quedi puré.
  3. Aprofiteu el suc de les pomes del forn i deixeu-lo refredar. Separeu-ne la mantega i guardeu-ne la resta.
  4. Muntatge: poseu una base de crema de vainilla. Al voltant tireu-hi el suc de poma, panses i pinyons. Poseu-hi la poma, i, al damunt, una sanefa de gelat de canyella i un bastonet de galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto