Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la poma al forn: traieu el cul de les pomes i poseu-les en una safata al forn. Dins del forat de cada poma poseu-hi un dau de mantega. Empolseu-les amb sucre morè i canyella. Mulleu-les amb una mica de moscatell. Poseu-les al forn a 160 ºC, 30 min.
  2. Per a la crema de vainilla: feu una crema anglesa. Bulliu la nata amb les beines obertes pel mig. Quan bulli, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar durant 5 min. Incorporeu-hi els rovells amb el sucre i coueu-ho al bany maria fins que la crema s’espesseixi. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats. Coleu-ho i refredeu-ho perquè qualli. Un cop sòlid, trenqueu-ho amb un batedor de varetes fins que quedi puré.
  3. Aprofiteu el suc de les pomes del forn i deixeu-lo refredar. Separeu-ne la mantega i guardeu-ne la resta.
  4. Muntatge: poseu una base de crema de vainilla. Al voltant tireu-hi el suc de poma, panses i pinyons. Poseu-hi la poma, i, al damunt, una sanefa de gelat de canyella i un bastonet de galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto