Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la poma al forn: traieu el cul de les pomes i poseu-les en una safata al forn. Dins del forat de cada poma poseu-hi un dau de mantega. Empolseu-les amb sucre morè i canyella. Mulleu-les amb una mica de moscatell. Poseu-les al forn a 160 ºC, 30 min.
  2. Per a la crema de vainilla: feu una crema anglesa. Bulliu la nata amb les beines obertes pel mig. Quan bulli, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar durant 5 min. Incorporeu-hi els rovells amb el sucre i coueu-ho al bany maria fins que la crema s’espesseixi. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats. Coleu-ho i refredeu-ho perquè qualli. Un cop sòlid, trenqueu-ho amb un batedor de varetes fins que quedi puré.
  3. Aprofiteu el suc de les pomes del forn i deixeu-lo refredar. Separeu-ne la mantega i guardeu-ne la resta.
  4. Muntatge: poseu una base de crema de vainilla. Al voltant tireu-hi el suc de poma, panses i pinyons. Poseu-hi la poma, i, al damunt, una sanefa de gelat de canyella i un bastonet de galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto