Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en mig litre d’aigua el sucre, la pela de la llimona i la canyella, a foc suau, amb la poma sense pelar, tallada a dauets.
  2. Feu un puré amb els caquis pelats i el suc de la llimona. Incorporeu-lo a l’almívar i coeu-ho fins a obtenir una melmelada.
  3. Per a la massa: barregeu les farines, la sal i la mantega, i afegiu-hi aigua fins a obtenir una textura que es pugui pastar. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  4. Esteneu la massa amb un corró i talleu-la en cercles. Ompliu la meitat de cada cercle amb la melmelada i tanqueu les vores amb aigua.
  5. Pinteu-ho amb ou batut i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 20-25 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto