Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en mig litre d’aigua el sucre, la pela de la llimona i la canyella, a foc suau, amb la poma sense pelar, tallada a dauets.
  2. Feu un puré amb els caquis pelats i el suc de la llimona. Incorporeu-lo a l’almívar i coeu-ho fins a obtenir una melmelada.
  3. Per a la massa: barregeu les farines, la sal i la mantega, i afegiu-hi aigua fins a obtenir una textura que es pugui pastar. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  4. Esteneu la massa amb un corró i talleu-la en cercles. Ompliu la meitat de cada cercle amb la melmelada i tanqueu les vores amb aigua.
  5. Pinteu-ho amb ou batut i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 20-25 min.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: