Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la part de dalt i de baix de les mongetes. Talleu-les per la meitat i bulliu-les en aigua amb sal, 8 min. Escorreu-les i refredeu-les.
  2. Poseu les patates senceres amb la pela al forn, amb la mantega, un raig d’oli, els alls aixafats, sal, pebre i la farigola, a 200 ºC, 40 min, fins que quedin ben toves per dins.
  3. Talleu el bacó en llardons una mica gruixuts i coeu-los en una paella fins que quedin cruixents.
  4. Per al pesto d’herbes: peleu els alls; traieu les fulles de la tija.
  5. Torreu els pinyons al forn.
  6. Tritureu tots els ingredients fins que quedi un puré fi.
  7. A la mateixa safata de forn, poseu les mongetes, el bacó, les patates, tallades per la meitat, i el pesto.
  8. Mescleu-ho i coeu-ho al forn, 5-10 min, perquè s’escalfi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto