Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els moniatos sencers en una olla amb aigua abundant i un grapat de sal. Quan estiguin cuits, traieu-los (no llenceu l’aigua, que us servirà per escaldar els nyoquis) i deixeu que es refredin. Peleu-los i aixafeu-los dins d’un bol, fins que us quedi un puré.
  2. Al bol on heu aixafat el moniato, afegiu-hi els ingredients per aquest ordre, acompanyats d’un pols de sal i pebre: mantega, parmesà i farina (tamisada). No hi poseu el següent fins que l’anterior no s’hagi incorporat perfectament.
  3. Finalment, afegiu i incorporeu-hi els ous, d’un en un. Tingueu en compte que potser amb un ja n’hi haurà prou: us ha de quedar una massa més dura que un puré però que es pugui manipular amb les mans. Deixeu-ho reposar 10 min a la nevera.
  4. Feu un xurro d’1,5 cm de diàmetre amb la massa i talleu-lo a trossos d’uns 3 dits de llarg. Podeu posar una capa de farina a la superfície on ho estigueu treballant, perquè no s’enganxi.
  5. Escaldeu els nyoquis en l’aigua bullent fins que surin, més o menys uns 2 min. Escorreu-los bé i reserveu-los en una safata. Procureu que no es toquin, perquè es podrien enganxar.
  6. En una paella antiadherent molt calenta, salteu els ceps, nets i tallats a tires en vertical (del barret al peu), amb un raig d’oli i un pols de sal i pebre. Retireu-los quan estiguin una mica cuits.
  7. Poseu-hi una mica més d’oli, poseu-hi els nyoquis i deixeu que es torrin per totes les bandes. Afegiu-hi els ceps, l’all tallat a làmines molt fines i el julivert picat. Apagueu el foc i remeneu-ho, tot aprofitant la calor residual.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto