CUINA.CAT
30/11/2020Una nova setmana que comença i amb la qual arriba com sempre el menú del CUINA. Plats i postres variats i ben bons per fer-vos la setmana més amena.
Pastís Tatin de mango i taronja
Primer plat: Amanida de formatge de cabra
Segon plat: Filet de vedella a la graella amb mantega de tòfona
Postres: Pastís Tatin de mango i taronja
Salmó en escabetx Food Photos / Cristina Rivarola
Primer plat: Tagliolini amb ou escumat i papada de porc
Segon plat: Salmó en escabetx
Crema calenta d'alvocat
Segon plat: Croquetes d'algues i arròs
Truita oberta d'espàrrecs de marge, xiitakes i gambes
Segon plat: Stroganoff de cap de llom
Postres: Bunyols de poma
Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs
Primer plat: Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs
Segon plat: Cigrons amb ceps i verdures
Rap de costa
Primer plat: Pastís Tatin d'escalivada i anxoves
Segon plat: Rap de costa, salsa de llima, albergínia i nous de macadàmia
Fideuà amb caldo Aneto
Primer plat: Fideuà
Segon plat: Rodó de carn picada amb espigalls
Postres: Pastís portuguès
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: