Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 30 de novembre al 6 de desembre

El menú per preparar-vos a casa els àpats de la setmana

CUINA.CAT

30/11/2020

Una nova setmana que comença i amb la qual arriba com sempre el menú del CUINA. Plats i postres variats i ben bons per fer-vos la setmana més amena.

01 Pastís Tatin de mango i taronja

Pastís Tatin de mango i taronja

02 Salmó en escabetx

Salmó en escabetx Food Photos / Cristina Rivarola

03 Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

Dimecres

04 Truita oberta d'espàrrecs de marge, xiitakes i gambes

Truita oberta d'espàrrecs de marge, xiitakes i gambes

05 Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs

Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs

07 Fideuà amb caldo Aneto

Fideuà amb caldo Aneto

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: