Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella gran poseu una mica d´oli de gira-sol i afegiu-hi els alls laminats.
  2. Salteu les gambes a la paella 2 min, traieu-les i reserveu-les en un plat.
  3. Incorporeu-hi els fideus i daureu-los fins que siguin ben rossos. Han de quedar força marrons. Traieu-los de la paella i reserveu-los en un plat.
  4. Talleu la sípia a trossos petits i daureu-los a la mateixa paella. Sofregiu-los una bona estona, uns 10 min, han de quedar els trossos molt daurats i cruixents.
  5. Mentrestant, escalfeu el caldo al foc.
  6. Incorporeu a la paella la sípia la melsa, també tallada, i sofregiu-la uns 3-4 min.
  7. Afegiu-hi els fideus torrats i remeneu-ho bé.
  8. Afegiu-hi el caldo calent, d'entrada poseu-hi 900 ml, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho 2 min.
  9. Escalfeu el grill del forn a 210 ºC
  10. Incorporeu-hi les gambes i coeu-ho 2-3 min més, fins que els fideus estiguin grenyals.
  11. Poseu la paella al forn i acebeu-ho de coure fins que els fideus quedin cap amunt i secs
  12. Presenteu la fideuà acompanyada d'allioli al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto