Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les fulles de bleda i l’enciam amb aigua abundant i escorreu-los. Trossegeu les fulles més grosses.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
  3. Renteu la col i talleu-la a la juliana.
  4. Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes.
  5. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat.
  6. Trossegeu el formatge de cabra.
  7. Per a la vinagreta: torreu les avellanes i les nous al forn, a 180 ºC, 10 min. Deixeu-les refredar.
  8. Barregeu la fruita seca (podeu trossejar-la una mica) amb 20 ml de vinagre de xerès, 20 g de mel i 40 ml d’oli d’oliva, salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
  9. Barregeu les bledes amb l’enciam i la resta de les verdures. Repartiu-ho als plats i per sobre poseu-hi les panses, el cogombre, el tomàquet, la ceba, la juliana de col i els trossos de formatge de cabra.
  10. Acabeu-ho amanint-ho amb la vinagreta de fruita seca i mel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto