Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les fulles de bleda i l’enciam amb aigua abundant i escorreu-los. Trossegeu les fulles més grosses.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
  3. Renteu la col i talleu-la a la juliana.
  4. Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes.
  5. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat.
  6. Trossegeu el formatge de cabra.
  7. Per a la vinagreta: torreu les avellanes i les nous al forn, a 180 ºC, 10 min. Deixeu-les refredar.
  8. Barregeu la fruita seca (podeu trossejar-la una mica) amb 20 ml de vinagre de xerès, 20 g de mel i 40 ml d’oli d’oliva, salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
  9. Barregeu les bledes amb l’enciam i la resta de les verdures. Repartiu-ho als plats i per sobre poseu-hi les panses, el cogombre, el tomàquet, la ceba, la juliana de col i els trossos de formatge de cabra.
  10. Acabeu-ho amanint-ho amb la vinagreta de fruita seca i mel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: