Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu molt bé totes les verdures.
  2. Peleu la pastanaga i el nap i talleu-los a la juliana ben fi.
  3. Talleu el cogombre i els raves a la juliana ben fi.
  4. Amb els créixens, formeu la base del plat.
  5. Barregeu la pastanaga amb el nap, el cogombre i els raves i poseu la barreja sobre els créixens.
  6. Poseu uns germinats d’alfals per sobre de l’amanida.
  7. Per a la vinagreta: barregeu el suc de llimona amb la mostassa, una mica de sal, pebre i oli.
  8. Amaniu el plat amb la vinagreta de mostassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: