Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les fulles d’escarola, ruca i canonges. Eixugueu-les fins que no hi quedi aigua.
  2. Talleu 16 rectangles de 15 cm de costat de film transparent.
  3. Dividiu el semicuit de fetge gras en 16 daus de 30 g, aproximadament. Emboliqueu cada dau amb el film transparent fent una lleugera pressió perquè quedin en forma de pilota. Poseu-los a la nevera i reserveu-los.
  4. Poseu un cassó a foc molt i molt suau amb l’oli d’avellanes i el grue de cacau. Deixeu que s’aromatitzi, sense que arribi a bullir, durant 1 h. Tot seguit, reserveu-ho.
  5. Talleu els pinyons en tres i afegiu-los a l’oli, juntament amb el porradell picat.
  6. Amb un ratllador fi, ratlleu la xocolata. Traieu el plàstic de les boles de fetge gras i passeu-les per la xocolata per arrebossar-les.
  7. Poseu delicadament l’amanida al plat. Al damunt, col·loqueu-hi les perles de xocolata i el fetge gras i amaniu-ho amb oli de cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto