Troba la teva recepta

Preparació

  1. 1 En un recipient, barregeu els enciams amb els tomàquets (podeu saltar-los lleugerament), els raves, tallats a medallons molt fins, i les flors, tallades en juliana. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, una mica de sal i un rajolí de vinagre de xerès. Reserveu-ho.
  2. Renteu les carxofes i talleu-les a quarts o a làmines fines, i fregiu-les a foc mitjà, fins que quedin ben daurades i cruixents. Assequeu-les sobre paper de cuina absorbent, per eliminar-ne l’excés d’oli, i afegiu-les a l’amanida. Barregeu-ho bé i serviu l’amanida en quatre plats.
  3. En una paella molt calenta, sense oli, fregiu el formatge fins que quedi daurat, repartiu-lo als quatre plats i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto