Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els grans de quinoa amb força aigua perquè en marxi la saponina.
  2. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli, tireu-hi la quinoa i remeneu-ho amb una cullera de fusta fins que perdi tota l'aigua i desprengui una suau aroma de torrat.
  3. Poseu un cassó al foc amb 450 ml d'aigua i, quan arrenqui el bull, tireu-hi la quinoa, tapeu-ho i deixeu-ho coure 12 o 14 min, aproximadament, a foc baix.
  4. Una vegada cuita, saleu-la, poseu-la ben estesa en una plàtera i deixeu-la refredar.
  5. Talleu el formatge fresc, les orellanes de préssec i la remolatxa cuita a daus. Barregeu-ho amb la quinoa i el blat de moro.
  6. Amaniu-ho amb un polsim de sal, les nous trinxades petites i l'oli de nous. Poseu-ho en bols amb uns cabdells d'enciam i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto