Troba la teva recepta

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us desespinin les sardines (procureu compensar el peixater comprant una mica de rap, llamàntol o llenguado).
  2. En un tros de film transparent gran, poseu un dit de vinagre de xerès i les sardines amb la pell amunt, de manera que el vinagre toqui la carn i no la pell de la sardina.
  3. Deixeu-ho marinar durant 12 hores, assequeu-ho bé i cobriu-ho amb oli d'oliva i herbes. Us pot aguantar fins a tres dies.
  4. Feu l'hummus. Simplement, es tracta de triturar els cigrons molt ben triturats amb l'oli de sèsam i un pessic de sal. Si us queda molt espès, podeu alleugerir-ho amb una mica d'aigua.
  5. Feu el guacamole. Talleu la ceba, el tomàquet i l'alvocat ben petit i ho afegiu en un bol o morter. Salpebreu-ho i amb una forquilla aixafeu-ho fins que quedi tot ben integrat (si no queda del tot uniforme tampoc passa res... al vostre gust!).
  6. I munteu el plat! Això sí, cadascú al seu gust!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto