Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us desespinin les sardines (procureu compensar el peixater comprant una mica de rap, llamàntol o llenguado).
  2. En un tros de film transparent gran, poseu un dit de vinagre de xerès i les sardines amb la pell amunt, de manera que el vinagre toqui la carn i no la pell de la sardina.
  3. Deixeu-ho marinar durant 12 hores, assequeu-ho bé i cobriu-ho amb oli d'oliva i herbes. Us pot aguantar fins a tres dies.
  4. Feu l'hummus. Simplement, es tracta de triturar els cigrons molt ben triturats amb l'oli de sèsam i un pessic de sal. Si us queda molt espès, podeu alleugerir-ho amb una mica d'aigua.
  5. Feu el guacamole. Talleu la ceba, el tomàquet i l'alvocat ben petit i ho afegiu en un bol o morter. Salpebreu-ho i amb una forquilla aixafeu-ho fins que quedi tot ben integrat (si no queda del tot uniforme tampoc passa res... al vostre gust!).
  6. I munteu el plat! Això sí, cadascú al seu gust!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: