Troba la teva recepta

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us desespinin les sardines (procureu compensar el peixater comprant una mica de rap, llamàntol o llenguado).
  2. En un tros de film transparent gran, poseu un dit de vinagre de xerès i les sardines amb la pell amunt, de manera que el vinagre toqui la carn i no la pell de la sardina.
  3. Deixeu-ho marinar durant 12 hores, assequeu-ho bé i cobriu-ho amb oli d'oliva i herbes. Us pot aguantar fins a tres dies.
  4. Feu l'hummus. Simplement, es tracta de triturar els cigrons molt ben triturats amb l'oli de sèsam i un pessic de sal. Si us queda molt espès, podeu alleugerir-ho amb una mica d'aigua.
  5. Feu el guacamole. Talleu la ceba, el tomàquet i l'alvocat ben petit i ho afegiu en un bol o morter. Salpebreu-ho i amb una forquilla aixafeu-ho fins que quedi tot ben integrat (si no queda del tot uniforme tampoc passa res... al vostre gust!).
  6. I munteu el plat! Això sí, cadascú al seu gust!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

10 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14-15 des

VII Mercat de Prop

Tastos, tallers, activitats infantils, demostracions de cuina... Poc abans de Nadal, Preixana celebra la setena...

14-15 des

XII Fira de la Tòfona a Centelles

A Centelles les tòfones neixen de manera silvestre i, des de finals del segle XIX, el mercat de la tòfona...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto