Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als tomàquets confitats: escaldeu els tomàquets, traieu-ne la pell, talleu-los a quarts, traieu-ne les llavors, empolseu-hi sal i sucre, i deixeu-los 1 h en una safata. Renteu-los i assequeu-los al forn a 75 ºC durant 30 min amb oli de farigola.
  2. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu 1/4 de vinagre i 3/4 d’oli, i afegiu-hi una cullerada de mostassa de Dijon.
  3. Per als pinyons garapinyats: feu un caramel amb sucre i unes gotes d’aigua, afegiu-hi els pinyons i un polsim de comí.
  4. Per acabar: netegeu amb abundant aigua i escorreu bé els vegetals. Amaniu la barreja d’enciams amb la vinagreta. Munteu l’amanida intercalant els pinyons, els tomàquets, els bastonets de poma i les orellanes. Al damunt, afegiu-hi un fil de vinagre balsàmic reduït.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto