Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la reducció: poseu en una olla el vinagre i el sucre a foc suau i deixeu-ho reduir fins a textura de salsa lleugera.
  2. Per a l’oli: marqueu el marisc a foc suau en una cassola amb oli. Afegiu-hi el pebre i el conyac i flamegeu-ho. Afegiu-hi oli fins cobrir un dit els caps. Deixeu-ho infusionar 1 h a menys de 80 º C. Tritureu-ho i coleu-ho.
  3. Poseu el formatge a un costat del plat. A sobre, els llagostins, amb forma de ventall. Afegiu-hi el variat d’enciams i els cirerols en un costat.
  4. Amaniu-ho amb oli de marisc.
  5. Acabeu-ho amb la reducció.

 Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: