Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el foie fresc a daus i daureu-los uns segons en una paella baixa sense oli. Retireu-los. En la mateixa paella, salteu els ceps tallats a daus uns minuts.
  2. Traieu la pell de les cuixes d'ànec confitades i separeu-ne la carn, tallant-la a tires. Afegiu la carn a la paella.
  3. Incorporeu els tomàquets ratllats i deixeu que tot el conjunt se sofregeixi uns minuts, fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua.
  4. Afegiu-hi l'arròs i el pebre vermell i doneu-li un parell de voltes perquè l'arròs s'impregni bé dels sabors.
  5. Aboqueu-hi el brou i poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho coure a foc suau 5 min i acabeu la cocció al forn, a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix durant 13 min. Quan falti 1 min per acabar la cocció, poseu-hi per sobre els daus de foie i acabeu de cuinar l'arròs. Deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.
  6. Serviu-ho a la taula presentant l'arròs a la mateixa paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto