Preparació
- Talleu el foie fresc a daus i daureu-los uns segons en una paella baixa sense oli. Retireu-los. En la mateixa paella, salteu els ceps tallats a daus uns minuts.
- Traieu la pell de les cuixes d'ànec confitades i separeu-ne la carn, tallant-la a tires. Afegiu la carn a la paella.
- Incorporeu els tomàquets ratllats i deixeu que tot el conjunt se sofregeixi uns minuts, fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua.
- Afegiu-hi l'arròs i el pebre vermell i doneu-li un parell de voltes perquè l'arròs s'impregni bé dels sabors.
- Aboqueu-hi el brou i poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho coure a foc suau 5 min i acabeu la cocció al forn, a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix durant 13 min. Quan falti 1 min per acabar la cocció, poseu-hi per sobre els daus de foie i acabeu de cuinar l'arròs. Deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.
- Serviu-ho a la taula presentant l'arròs a la mateixa paella.