Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el foie fresc a daus i daureu-los uns segons en una paella baixa sense oli. Retireu-los. En la mateixa paella, salteu els ceps tallats a daus uns minuts.
  2. Traieu la pell de les cuixes d'ànec confitades i separeu-ne la carn, tallant-la a tires. Afegiu la carn a la paella.
  3. Incorporeu els tomàquets ratllats i deixeu que tot el conjunt se sofregeixi uns minuts, fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua.
  4. Afegiu-hi l'arròs i el pebre vermell i doneu-li un parell de voltes perquè l'arròs s'impregni bé dels sabors.
  5. Aboqueu-hi el brou i poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho coure a foc suau 5 min i acabeu la cocció al forn, a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix durant 13 min. Quan falti 1 min per acabar la cocció, poseu-hi per sobre els daus de foie i acabeu de cuinar l'arròs. Deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.
  6. Serviu-ho a la taula presentant l'arròs a la mateixa paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto