Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els pèsols i reserveu-los.
  2. Peleu i piqueu la ceba de Figueres ben fina. Poseu-la a coure en una cassola de ferro colat amb un raig d’oli. A mitja cocció, incorporeu-hi els alls picats i, seguidament, el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure fins que quedi un sofregit ben concentrat.
  3. Mentrestant, prepareu la cabra a sobre d’una plàtera per no perdre’n els sucs i el corall que té.
  4. Obriu la cabra per la part del darrere amb l’ajuda d’un cullerot i feu pressió cap amunt. D’aquesta manera, us quedarà la closca superior separada i es podrà accedir millor a la part on hi ha la carn.
  5. Guardeu el suc que surt i, també, el corall. Talleu-la amb la mitja lluna a trossos petits, vigilant de no esquerdar la closca de les potes.
  6. Poseu la cabra al sofregit i doneu-li unes voltes. Incorporeu-hi l’arròs, i un minut més tard, el brou bullent. Deixeu-lo coure 10 min a foc fort.
  7. Mentrestant, netegeu i talleu els ceps. Salteu-los a foc viu durant 1 min.
  8. Incorporeu-hi els pèsols i els ceps, proveu el punt de sal i poseu el foc al mínim. Deixeu acabar de coure l’arròs i, quan faltin 2 min, afegiu-hi l’aigua de la cabra i el corall.
  9. Apagueu el foc, afegiu-hi la mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho. Deixeu-ho reposar un parell de minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto