Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: poseu les pastanagues, la ceba i els alls tallats a trossos en un cassó amb l’aigua i pebre de Sichuan. Deixeu-ho coure a foc fort 1 h.
  2. Tritureu el brou fins que no hi quedin grumolls.
  3. Per a l’arròs: coeu l’arròs en una paella amb el doble de brou triturat a foc lent, fins que estigui cuit. Afegiu-hi més brou, si cal, i sal al gust.
  4. Per als camagrocs: poseu una olla plena d’aigua amb les branques de farigola a foc alt. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 10 min més perquè s’infusioni bé la farigola.
  5. Retireu les branques i afegiu els camagrocs a l’aigua bullent uns segons, i retireu-los ràpidament, amb l’ajuda d’un colador o una aranya.
  6. Poseu l’arròs al plat amb l’ajuda d’un cèrcol, a sobre col·loqueu-hi uns quants camagrocs i serviu-ho amb una mica de sal en escates i un rajolí d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto