Preparació
- Per al brou: poseu les pastanagues, la ceba i els alls tallats a trossos en un cassó amb l’aigua i pebre de Sichuan. Deixeu-ho coure a foc fort 1 h.
- Tritureu el brou fins que no hi quedin grumolls.
- Per a l’arròs: coeu l’arròs en una paella amb el doble de brou triturat a foc lent, fins que estigui cuit. Afegiu-hi més brou, si cal, i sal al gust.
- Per als camagrocs: poseu una olla plena d’aigua amb les branques de farigola a foc alt. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 10 min més perquè s’infusioni bé la farigola.
- Retireu les branques i afegiu els camagrocs a l’aigua bullent uns segons, i retireu-los ràpidament, amb l’ajuda d’un colador o una aranya.
- Poseu l’arròs al plat amb l’ajuda d’un cèrcol, a sobre col·loqueu-hi uns quants camagrocs i serviu-ho amb una mica de sal en escates i un rajolí d’oli d’oliva.