Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En primer lloc, coeu l’arròs per a fer-lo explotar: poseu-lo amb els 200ml d’aigua en una cassola i coeu-lo a foc fort fins que absorbeixi tot el líquid.
  2. A banda, poseu la llet amb la canyella, la vainilla i les peles de cítric en una cassola més gran. Quan l’arròs hagi quedat sec, afegiu-lo a la llet i coeu-lo 45 minuts, remenant constantment perquè la llet no s’enganxi a la cassola i perquè l’arròs vagi deixant anar el midó.
  3. Un cop hagi espessit, poseu-hi la mantega de fruita seca i el caramel de dàtils, i remeneu-ho perquè tot quedi ben integrat i homogeni.
  4. Per últim, repartiu-ho en gotets individuals i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Abans de servir, espolseu-hi canyella en pols i decoreu-ho amb ratlladura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto