Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En primer lloc, coeu l’arròs per a fer-lo explotar: poseu-lo amb els 200ml d’aigua en una cassola i coeu-lo a foc fort fins que absorbeixi tot el líquid.
  2. A banda, poseu la llet amb la canyella, la vainilla i les peles de cítric en una cassola més gran. Quan l’arròs hagi quedat sec, afegiu-lo a la llet i coeu-lo 45 minuts, remenant constantment perquè la llet no s’enganxi a la cassola i perquè l’arròs vagi deixant anar el midó.
  3. Un cop hagi espessit, poseu-hi la mantega de fruita seca i el caramel de dàtils, i remeneu-ho perquè tot quedi ben integrat i homogeni.
  4. Per últim, repartiu-ho en gotets individuals i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Abans de servir, espolseu-hi canyella en pols i decoreu-ho amb ratlladura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto