Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En primer lloc, coeu l’arròs per a fer-lo explotar: poseu-lo amb els 200ml d’aigua en una cassola i coeu-lo a foc fort fins que absorbeixi tot el líquid.
  2. A banda, poseu la llet amb la canyella, la vainilla i les peles de cítric en una cassola més gran. Quan l’arròs hagi quedat sec, afegiu-lo a la llet i coeu-lo 45 minuts, remenant constantment perquè la llet no s’enganxi a la cassola i perquè l’arròs vagi deixant anar el midó.
  3. Un cop hagi espessit, poseu-hi la mantega de fruita seca i el caramel de dàtils, i remeneu-ho perquè tot quedi ben integrat i homogeni.
  4. Per últim, repartiu-ho en gotets individuals i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Abans de servir, espolseu-hi canyella en pols i decoreu-ho amb ratlladura de taronja.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: