Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu la sèpia, enrotlleu-la i congeleu-la. Amb un ganivet, talleu-la a la juliana, ben fina, passeu-la per aigua i reserveu-la. Agafeu la ceba, peleu-la, piqueu-la ben petita i sofregiu-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva verge extra i un raig de vermut de Falset.
  2. Quan l'alcohol s’hagi evaporat, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo coure com si fos un risotto, aneu-hi abocant el brou de peix ben calent i remeneu-lo per tal que l'arròs quedi cremós. Quan passin uns 10-15 min, tasteu-lo i rectifiqueu-lo de sal i pebre al gust. A continuació, feu un allioli i barregeu-lo amb la sobrassada.
  3. Finalment, salteu la juliana de sèpia en una paella amb una mica d'oli, sal i pebre. Decoreu el plat amb una pinzellada de tinta de calamar, i poseu-li al damunt l'arròs i les tallarines de sèpia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto