Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la sèpia, enrotlleu-la i congeleu-la. Amb un ganivet, talleu-la a la juliana, ben fina, passeu-la per aigua i reserveu-la. Agafeu la ceba, peleu-la, piqueu-la ben petita i sofregiu-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva verge extra i un raig de vermut de Falset.
  2. Quan l'alcohol s’hagi evaporat, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo coure com si fos un risotto, aneu-hi abocant el brou de peix ben calent i remeneu-lo per tal que l'arròs quedi cremós. Quan passin uns 10-15 min, tasteu-lo i rectifiqueu-lo de sal i pebre al gust. A continuació, feu un allioli i barregeu-lo amb la sobrassada.
  3. Finalment, salteu la juliana de sèpia en una paella amb una mica d'oli, sal i pebre. Decoreu el plat amb una pinzellada de tinta de calamar, i poseu-li al damunt l'arròs i les tallarines de sèpia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: