Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la sèpia, enrotlleu-la i congeleu-la. Amb un ganivet, talleu-la a la juliana, ben fina, passeu-la per aigua i reserveu-la. Agafeu la ceba, peleu-la, piqueu-la ben petita i sofregiu-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva verge extra i un raig de vermut de Falset.
  2. Quan l'alcohol s’hagi evaporat, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo coure com si fos un risotto, aneu-hi abocant el brou de peix ben calent i remeneu-lo per tal que l'arròs quedi cremós. Quan passin uns 10-15 min, tasteu-lo i rectifiqueu-lo de sal i pebre al gust. A continuació, feu un allioli i barregeu-lo amb la sobrassada.
  3. Finalment, salteu la juliana de sèpia en una paella amb una mica d'oli, sal i pebre. Decoreu el plat amb una pinzellada de tinta de calamar, i poseu-li al damunt l'arròs i les tallarines de sèpia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto