Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu totes les verdures en petites porcions, i talleu el bacallà a daus petits.
  2. Ofegueu les verdures a la paella amb oli d'oliva, assaoneu-les lleugerament.
  3. Afegiu l'arròs nacreu-lo uns 3-4 minuts, fins que quedi solt.
  4. Incorporeu-hi el Caldo. Deixeu que bulli 18 minuts. Incoporeu-hi el bacallà quan faltin 3 minuts per acabar la cocció. Deixeu-ho reposar 2 minuts i serviu-ho.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: