Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb oli, a foc mitjà, poseu la ceba i l’all, i remeneu-ho 1 min.
  2. Afegiu-hi la polpa de nyora i la patata. Remeneu-ho i afegiu-hi el vi, i deixeu-lo reduir.
  3. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho 30 s.
  4. Mulleu-ho amb el brou i porteu-ho a ebullició.
  5. Afegiu-hi els pèsols, els cigrons i la tripa. Deixeu-ho bullir  5 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho al forn, a 180 ºC, 10 min.
  7. Marqueu els trossos de botifarra la planxa i poseu-los a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: