Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una paella amb oli, a foc mitjà, poseu la ceba i l’all, i remeneu-ho 1 min.
  2. Afegiu-hi la polpa de nyora i la patata. Remeneu-ho i afegiu-hi el vi, i deixeu-lo reduir.
  3. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho 30 s.
  4. Mulleu-ho amb el brou i porteu-ho a ebullició.
  5. Afegiu-hi els pèsols, els cigrons i la tripa. Deixeu-ho bullir  5 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho al forn, a 180 ºC, 10 min.
  7. Marqueu els trossos de botifarra la planxa i poseu-los a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto