Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu l’arròs amb un pessic de sal, 18 min, escorreu-lo i refredeu-lo.
  2. En un bol, mescleu les espècies.
  3. Peleu la pastanaga i talleu-la a dauets. Deixeu-ne una part per fer unes làmines ben fines amb un pelador. Poseu les làmines en aigua freda.
  4. Talleu l’api a dauets, com els de la pastanaga.
  5. En una paella amb un xic d’oli, daureu els alls aixafats, la pastanaga i l’api, 3 min. Afegiu-hi les panses i daureu-ho 2 min.
  6. Afegiu-hi l’arròs, les espècies i el julivert, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 5 min.
  7. Emplateu l’arròs de seguida i afegiu-hi les làmines de pastanaga crua que havíeu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: