Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a dauets.
  2. Netegeu les carxofes deixant-ne només la part central, és a dir, el cor. Talleu el cor en quatre trossos.
  3. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva, daureu el calamar. Quan agafi una mica de color, afegiu-hi les carxofes i deixeu-ho enrossir.
  4. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-lo una mica.
  5. Aboqueu-hi el caldo Aneto ben calent.
  6. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs no s’enganxi. Salpebreu-ho.
  7. Retireu l’arròs del foc quan estigui cuit i s’hagi evaporat el suc.
  8. Muntatge: serviu l’arròs en un plat fondo amb una mica de porradell picat al damunt, i acompanyat, si us ve de gust, amb una mica d’allioli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: