Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a dauets.
  2. Netegeu les carxofes deixant-ne només la part central, és a dir, el cor. Talleu el cor en quatre trossos.
  3. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva, daureu el calamar. Quan agafi una mica de color, afegiu-hi les carxofes i deixeu-ho enrossir.
  4. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-lo una mica.
  5. Aboqueu-hi el caldo Aneto ben calent.
  6. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs no s’enganxi. Salpebreu-ho.
  7. Retireu l’arròs del foc quan estigui cuit i s’hagi evaporat el suc.
  8. Muntatge: serviu l’arròs en un plat fondo amb una mica de porradell picat al damunt, i acompanyat, si us ve de gust, amb una mica d’allioli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto