Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla de ferro fos fonda (l’olla tradicional per fer arrossos a la cassola), feu un sofregit amb ceba, tomàquet i oli. Ha de quedar com una confitura, molt dens i fosc, gairebé amb un punt amarg. 
  2. Sofregiu-hi a dins les sipiones netes i afegiu-hi l’all negat perquè deixi l’aroma i quedi cuit. Afegiu-hi també la tinta i el fel de les sipiones. Així, tot agafarà de color negre. 
  3. Deixeu-ho sofregir 2 min a foc lent, salpebreu-ho una mica i afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho perquè el sofregit impregni l’arròs. 
  4. Mulleu-ho amb el brou de peix de roca calent, deixeu-ho bullir a foc fort 2 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho sobre la planxa a foc suau 9 min i tapeu l’olla 3 min a sobre la planxa, ha de quedar caldós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto