Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Submergiu el pop en una olla gran amb força aigua salada bullent, 30 segons, i retireu-lo una estona. Repetiu l’operació tres vegades, com a mínim, i deixeu que cogui 1 h (fins que estigui ben tendre).
  2. Retireu-lo i talleu-lo a trossets de mida regular.
  3. En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu la ceba, tallada ben fina, i els alls, a làmines fines.
  4. Passats 2 min, incorporeu-hi el pebrot verd, net i tallat a dauets. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi els dos tomàquets madurs ratllats i sense pela. Aneu-ho remenant i, quan comenci a agafar color, tireu-hi julivert net i picat. Sofregiu-ho 10 min.
  5. Afegiu-hi el pop i regueu-ho amb el brou de peix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 18-20 min, vigilant que l’aigua no s’evapori massa ràpid.
  6. Salpebreu-ho i deixeu acabar de coure l’arròs. Tot seguit, ja podeu servir-ho a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto