Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Submergiu el pop en una olla gran amb força aigua salada bullent, 30 segons, i retireu-lo una estona. Repetiu l’operació tres vegades, com a mínim, i deixeu que cogui 1 h (fins que estigui ben tendre).
  2. Retireu-lo i talleu-lo a trossets de mida regular.
  3. En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu la ceba, tallada ben fina, i els alls, a làmines fines.
  4. Passats 2 min, incorporeu-hi el pebrot verd, net i tallat a dauets. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi els dos tomàquets madurs ratllats i sense pela. Aneu-ho remenant i, quan comenci a agafar color, tireu-hi julivert net i picat. Sofregiu-ho 10 min.
  5. Afegiu-hi el pop i regueu-ho amb el brou de peix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 18-20 min, vigilant que l’aigua no s’evapori massa ràpid.
  6. Salpebreu-ho i deixeu acabar de coure l’arròs. Tot seguit, ja podeu servir-ho a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: