Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 

  •  

Preparació

  1. Feu un sofregit ben confitat amb la ceba picada menuda, el pebrot i els alls.
  2. Talleu el carbassó a daus d'un centímetre, sense pelar.
  3. Quan estigui ben confitat, afegiu-hi el tomàquet concentrat. Una volteta i incorporeu-hi l'arròs Montsià bomba.
  4. Remeneu-ho amb el sofregit i el gotet de vi. Deixeu-ho reduir.
  5. Incorporeu-hi el brou calent i la carn del pollastre esmicolada. Si teniu una mica de la salseta del rostit i del farcit, afegiu-l'hi també.
  6. Rectifiqueu-ho de sal, si cal, i deixeu-ho coure 18 min aproximadament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: