Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als nyoquis: escalfeu la llet en un cassó. Afegiu-hi la polenta molt a poc a poc. Remeneu-ho sense parar els 15 min que dura la cocció. Al final, afegiu-hi el rovell i reserveu-ho a la nevera. 
  2. Per a la salsa de llet d’ovella: tritureu en un vas americà o amb un túrmix els dos ingredients. Poseu les tàperes en remull 15 min i escorreu-les. Amb la massa de la polenta freda, doneu forma als nyoquis. 
  3. Confiteu el bacallà amb oli 8 min a 80 ºC. Disposeu la salsa de llet d’ovella a la base del plat. Al centre, poseu-hi el bacallà. Escalfeu quatre nyoquis i poseu-los al voltant, amb les tàperes i els maduixots tallats. 
  4. Acabeu-ho amb el cafè a sobre de cada nyoqui i un cordó de mantega clarificada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

19 mai

IV Caminada entre vinyes contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la quarta edició d'una caminada...

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto